Meldingen uitschakelen van websites

Op een Mac, PC, tablet of smartphone is het mogelijk om meldingen van websites te ontvangen op je bureaublad en berichtencentrum. De notificaties worden verzonden vanuit Safari, Google Chrome, Firefox of mobiele applicatie. Dit hangt af vanuit welke browser je de meldingen hebt geaccepteerd.

Ook de websites van Genius Media maken gebruik van deze meldingen, zo blijf je dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als je deze niet meer wil ontvangen volg je onderstaande stappen.

Meldingen voor websites inschakelen

Het activeren van deze meldingen is vrij eenvoudig, bij het bezoeken van de website krijg je de eerste keer een pop-up te zien die je vraagt of je notificaties voor deze website wil ontvangen. Klik op ‘Sta toe’ of ‘Toestaan’, vanaf dat moment ontvang je de meldingen op je Mac of computer.

appletips meldingen uitschakelen

Meldingen voor websites uitschakelen

Hieronder sommen we de verschillende browsers op die gebruik kunnen maken van onze meldingen van Genius Media websites. Klik in de lijst op de browser om het stappenplan te openen om de meldingen uit te schakelen.

Safari voor Mac
Chrome voor Mac of PC
Android smartphones of tablets
Firefox voor Mac of PC
Microsoft EDGE

iOS meldingen uitschakelen

• Open de Instellingen app
• Navigeer naar ‘Berichtgeving’
• Zoek in de lijst naar de app
• Schakel de gewenste opties in of uit

Zo kun je bijvoorbeeld wel de meldingen uitschakelen door de meldingsstijl aan te passen naar ‘Geen’. Door de opties ‘In berichtencentrum, geluiden en op toegangsscherm’ uit te schakelen zal je helemaal geen meldingen zien. Laat bijvoorbeeld ‘Badge-appsymbool’ aan, dan weet je altijd wanneer we iets nieuws hebben gepost zonder hiervan een melding te hebben ontvangen.